HostNed

Betrouwbaar en voordelig.
           Precies wat je nodig hebt.

Portaal

Hoe upload ik mijn website?

U kunt uw bestanden uploaden d.m.v. een FTP programma. Als u nog niet beschikt over een FTP programma, kunt u dit downloaden via http://filezilla-project.org/download.php?type=client of de portable versie via http://portableapps.com/apps/internet/filezilla_portable.

Nadat u het hebt geïnstalleerd opent u het.

U ziet nu het volgende:

FileZilla startscherm

Vervolgens logt u in met de gegevens die u van ons hebt ontvangen via mail.

NB: Wanneer uw domein niet is verwerkt of niet werkt, kunt u inloggen d.m.v. het volgende ip-adres: 159.253.0.127.

Wanneer u klikt op snelverbinden of op de "ENTER" toets drukt, logt u in. U ziet dan bestanden en mappen. De linker venster is uw eigen computer, de rechter venster is uw webhosting account. Dubbel klik in het rechter venster op "Domains".

Wanneer u op "domains" hebt geklikt ziet u een paar mappen. Hier uw domeinnamen. Dubbel klik hier op de gewenste domeinnaam

Vervolgens ziet u nog een aantal mappen, waaronder "public_html". Dubbel klik hierop.

U kunt in deze map uw bestanden uploaden.

In het linker venster kunt u naar een map gaan op uw eigen computer gaan. U kunt bestanden en mappen uploaden door deze te slepen naar het rechter venster.