HostNed

Betrouwbaar en voordelig.
           Precies wat je nodig hebt.

Privacyverklaring

Hostned.eu respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Hostned.eu zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Hostned.eu gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we enkele gegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Namelijk uw naam, adres- en betaalgegevens, evenals uw telefoonnummer en e-mailadres.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en eventueel over speciale aanbiedingen en acties.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Hostned.eu verkoopt uw gegevens niet.

Hostned.eu zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


Powered by HostNed