Bij welke pakketten krijg ik een gratis domeinnaam?

U krijgt bij alle pakketten m.u.v. de starter pakketten een gratis NL domein. Dit geldt echter alleen voor nieuwe registraties of verhuizingen en niet voor bestaande domeinen.

• 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Ik zoek een domeinnaam, maar krijg telkens te zien dat het niet beschikbaar is.

Het kan zijn dat uw ip-adres wordt geblokkeerd door het domeinsysteem. Probeer het eens via...

Domeinnaam registreren die niet op de lijst staat

U kunt domeinnamen die niet in de lijst staan, controleren via het tabblad "Domeinnamen" onder...