Ik zoek een domeinnaam, maar krijg telkens te zien dat het niet beschikbaar is.

Het kan zijn dat uw ip-adres wordt geblokkeerd door het domeinsysteem. Probeer het eens via http://base.hostned.eu/domein/basicform.php

Wanneer u zeker bent dat uw domeinnaam vrij is, kunt u tijdens het bestelproces het volgende doen:

1. Kies uw pakket.
  2. Wanneer er om een dommeinnaam wordt gevraagt, kiest u de optie "Verhuis uw domein van een andere registrar".
  3. Kies de factuartieperiode.
  4. Geeft in het opmerkingen veld aan dat de domeinnaam moet worden geregistreed en dat de domein-zoek-functie niet werkte.
  5. Vul uw gegevens in (of log in als u al een bestaande klant bent) en kies de gewenste betaalmethode om te betalen.

LET OP: De domeinnaam wordt niet inbegrepen in de prijs. Deze wordt apart gefactureerd.